Lesprogramma Public Sustainability Program in Nederland ondergebracht bij NEVI

Omdat verduurzamen een continue ontwikkeling is en je samen verder komt, hebben NEVI en NDI de handen ineengeslagen. Met het lesprogramma waar het Public Sustainability Program centraal staat leren alle medewerkers van een organisatie de kennis op het gebied van duurzaamheid, SROI, duurzaam inkopen/aanbesteden, rapporteren etc.

Over NEVI

NEVI is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management.

Public Sustainability Program Het NDI houdt zich bezig met de standaardisatie van duurzaamheidsmetingen. Dit doet het NDI middels het Global Sustainable Enterprise System (GSES) voor bedrijven en het Public Sustainability Program voor publieke organisaties. Om de publieke sector te motiveren echt duurzaam en circulair in te gaan kopen en hun eigen duurzaamheids prestaties te meten en monitoren is het Public Sustainability Program ontwikkelt. Een online platform voor gemeenten, provincies en steden met functionaliteiten en thema’s zoals: online assessments en validatie, tendertool, BoM calculator, Training, SDG support, gebouwde omgeving, Circulaire Economie, supplier ranking etc.

Door middel van het Public Sustainability Program wordt duurzaam, circulair en maatschappelijk verantwoord inkopen/aanbesteden inzichtelijk, meetbaar en tastbaar gemaakt.

Public Program en inkoop

Voor inkoopprofessionals in de publieke sector is het Public Sustainability Program heel handig om bijvoorbeeld duurzame keuzes voor de juiste leveranciers en producten te kunnen maken. Om te weten hoe het platform werkt, kun je nu via NEVI inschrijven voor het lesprogramma van het Public Sustainability Program.

Bekijk de trainingsmogelijkheden op de NEVI website: www.nevi.nl

The Dutch Public Program
Functions compatible with browsers:

Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari

 

The Dutch Public Program
Functions works best with: 

Windows 8 / macOS High Sierra 10.13 or higher

  

 

The Dutch Public Program Dashboard
version V1.0

Latest update 10-2019

Contact